EUR
NederlandsNederlands
0

Over Ons

Leer ons bedrijf beter kennen

EasyParts

Waarom Wij?

Welkom in onze online winkel. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van allerlei soorten plaatwerk reparatie-elementen voor personenauto's, bestelwagens en terreinwagens. We breiden ons aanbod echter voortdurend uit, en nu kunt u bij ons zulke onderdelen vinden als radiatorafdekkingen, achterlampen en zijstrips voor bestelwagens.

We zijn sinds 2014 aanwezig op de Europese markt.

Ons ervaren team van medewerkers zorgt er altijd voor dat elk van onze klanten tevreden is na een aankoop en naar ons wil terugkeren. We hebben onze winkel zo gemaakt dat winkelen aangenaam en gemakkelijk uit te voeren is, gewoon simpel! We benaderen elke bestelling individueel en proberen deze snel te vervullen. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op en wij wensen u succesvol winkelen!

Hoge Kwaliteit

We zorgen ervoor dat elk product in onze online winkel van de hoogste kwaliteit is. We bieden reparatie- en carrosserieonderdelen van bewezen leveranciers die al jaren betrokken zijn bij de productie van auto-onderdelen.

We breiden ons aanbod voortdurend uit, zodat elke klant een carrosserie kan vinden die bij zijn auto past.

Professionele Service

Easy Parts kenmerkt zich door ervaren specialisten. We hebben ons gespecialiseerd op het gebied van reparaties en carrosseriewerk om onze klanten altijd het beste advies te kunnen bieden.

Het doel van elke medewerker is om consumenten tevreden te stellen, zodat ze in de toekomst terug zullen keren naar onze online winkel.

Snelle Leveringen

We weten hoe belangrijk tijd is. We willen onze klanten helpen zo snel mogelijk weer normaal te functioneren, zodat ze van hun auto's kunnen genieten.

We willen dat elke bestelling zo snel mogelijk wordt uitgevoerd, daarom verzenden we pakketten binnen één werkdag na het plaatsen van de bestelling.